Trouwambtenaar, BABS, Ritueelbegeleider

Fijn dat jullie mij hebben gevonden!

Mijn naam is Janine Keijzer. Ik ben Zelfstandig Trouwambtenaar, BABS en Ceremoniemaker.

Ik hou heel erg van mensen met hun persoonlijke verhalen! Waar ligt jullie liefde, passie, geluksgevoel, betekenis? Hoe is het allemaal ontstaan? Ik maak jullie verhaal tot een écht verhaal als in een goed boek of een film, met ups en downs, diepgang en humor. Waar gaat het om in jullie liefde met elkaar? In samenspraak met jullie kom ik tot de kern, waarom jullie graag deze mooie stap zetten, natuurlijk met hier en daar een mooie uitspraak of anekdote over jullie daarbij.

Van te voren stuur ik jullie een lijst met vragen. Hierbij geef ik ook nog inspirerende voorbeelden van huwelijksrituelen of andere wereldse rituelen/ceremonies of symbolen waar je uit kunt kiezen of je inspiratie uit op kunt doen.

Zodra we 'jullie story' samen hebben gevonden en bepaald, gaan we de rest invullen. Vanuit jullie locatie gaat het over de gasten, getuigen, aankleding, muziek, teksten & en speeches. Samen met jullie streef ik naar een ceremoniële handeling van ongeveer een half uur. Is de bruiloft klein, dan kan ik óók jullie ceremoniemeester worden, dan heb je alles in één hand, wel zo handig. Ik vind het namelijk ook super leuk om te organiseren omdat ik ook event organisator ben! Is het groter van opzet werk ik ook graag samen met de ceremoniemeester of weddingplanner.

Janine KeijzerOver mijn achtergrond en passies...
Ooit in mijn jongere jaren studeerde ik af als Cultuursocioloog aan de Universiteit van Amsterdam. En in 2020 deed ik een onwijs leuke post-doc studie aan de Universiteit van Humanistiek, die 'Celebrant' heet. Denk aan: 'to celebrate'. Het is een nieuwe studie, voortgekomen aan de voortgaande behoefte van mensen om Ceremonie en Rituelen te hebben in hun leven, maar dan niet kerkelijk. Dus nu heb ik veel kennis over ceremonies, rituelen en symbolen die ik graag als een extra kan aanbieden.

Mijn hart klopt voor muziek en dans: het allergrootste deel van mijn leven was ik Flamencodanseres en nu ook nog altijd Zangeres van latin songs (bossa nova, fado, bolero's). De combinatie van mijn fascinatie voor maatschappij, rituelen en ceremonies, én mijn 'Spaanse' achtergrond maakt dat ik me natuurlijk extra thuis voel bij mensen die net als ik houden van passie, kleur, warmte, gezelligheid. Ook tweetalige huwelijken (Spaans, Engels, Duits, Frans) vind ik erg leuk om te doen. En let op: ik ontzorg jullie óók. Ook al wordt het een te gek bruisend feest, er is een strak draaiboek. Of het nu een wettelijk huwelijk is, een liefdesfeest, of bij een van de ándere ceremonies die ik aanbied.

Ga af op jullie gevoel en treedt gerust in contact als er een ‘JA’ ontstaat.

Ik sta er helemaal voor open om samen met jullie van jullie moment iets onvergetelijks te maken.
"Let's Celebrate"!

janine-keijzer2.png