Partners

Wil je als je gaat trouwen alles 'in één hand houden'?

Dat kan! Graag vervul ik ook de taak van Ceremoniemeester. Voor een kleine bruiloft kan ik dat zelf op me nemen indien door jullie gewenst. Vanaf 30 gasten en meer doe ik dat graag in samenwerking met een Ceremoniemeester vanuit jullie (dus: degene die ter plekke de dingen regelt of mij als assistent kan bijstaan). Alles is bespreekbaar!

Verder sta ik op The Perfect Wedding, een fantastische informatieve site voor ál je bruiloftsideeën. Grote aanrader! Zie www.theperfectwedding.nl Je kunt hier van alles vinden om je bruiloft te plannen via handige tools. Ook is er een budget planner, om je kosten goed in de gaten te houden. Voor de Spaanse bruiloften werk ik samen met www.trouweninspanje.nl. Samen met deze veelzijdige en professionale wedding planner gevestigd in Malaga, stellen we de beste en mooiste Wedding voor jullie samen waarbij ik uiteraard het Ceremoniële gedeelte op mij neem, en TrouweninSpanje de organisatie.

Trouwlocaties

Eén van de belangrijkste onderdelen van een ceremonie is natuurlijk de locatie.

Vooral voor een bruiloft is het zeer belangrijk. Uiteraard kan ik hierin meedenken en tips geven. Wil je met grandeur? Of in zeer natuurlijke omgeving? Of in een mooi oud gebouw, vol sfeer en historie. Wellicht lekker aan het strand of elders aan het water? In je favoriete kroeg, of gewoon thuis? Niet in Nederland, maar ergens op die belangrijke, te gekke plek in het buitenland?

Belangrijk is vooral dat we samen na gaan wáár getrouwd mag worden. Check dit alvast bij je locatie van keuze. Die wordt voor de dag door de gemeente aangewezen als tijdelijke trouwlocatie. Of wellicht heeft het deze status allang.

strand.png

4.png