Recensies staan ook op: The Perfect Wedding

Kijk gerust ook even op mijn pagina bij The Perfect Wedding: www.theperfectwedding.nl

Ceremonieel Huwelijk Renata en Eddy - 2023

Janine hadden we ingeschakeld omdat we haar al eerder in actie hadden gezien en we vonden het fantastisch. Janine heeft zich voor onze bruiloft ook maximaal ingezet en het resultaat was prachtig: een hele emotionele, liefdevolle ceremonie waarover nog steeds gepraat wordt hoe mooi het was! Janine was erg betrokken, empathisch en enthousiast - we kunnen haar van harte aanbevelen!

Wettelijk Huwelijk Natasha en Joep - 2023

Vanaf het eerste contact hadden wij al een klik met Janine. Ze is ontzettend enthousiast, geïnteresseerd en flexibel. Ze denkt graag mee vanuit je eigen wensen in wat er allemaal mogelijk is. Wij wilden graag iets extra's toevoegen aan de ceremonie waarmee we onze dochters konden betrekken in het geheel. We hebben dit gedaan d.m.v. handvasten waarbij ieder gezinslid zijn/haar eigen kleur lint uitzocht dat tijdens het handvasten werd gebruikt. Dit was een supermooi onderdeel in onze ceremonie waar Janine heel goede begeleiding aan gaf, ook in de voorbereiding. Ze bereidt zich sowieso erg uitgebreid voor en heeft meerdere mensen die dicht bij ons staan geïnterviewd om ons verhaal aan te vullen. Dit heeft gezorgd voor een mooie speech waarin er gelachen werd en er ontroerende momenten waren. Wij kunnen Janine als BABS aan iedereen aanbevelen!

Ceremonieel Huwelijk Trisha en Andreas - 2023

We can't express enough how happy we are with Janine! From the very start, she made us feel like everything was under control regarding all aspects of our ceremony. She took the time to really know us, and even our loved ones, and she did this is order to make sure we had a very personal experience. She also went over and above what was required of her as she helped coordinate certain aspects of our wedding day such as talking to the venue to ensure that everything would run smoothly on the wedding day. She is also warm and friendly, and makes you immediately feel comfortable once you meet her. Thank you for making our day so special Janine! The ceremony was beautiful and it's all we ever wanted. We recommend you without hesitation. :)

Ceremonieel Huwelijk Linda en Niek - 2023

We waren heel erg blij met Janine haar hulp! Door Janine hebben we onze dag / ceremonie net even een extra mooie input kunnen geven. Je hebt ons aan het denken gezet, we wilden alles simpel en eenvoudig. toch hebben we er uiteindelijk voor gekozen om ons toch weg te laten geven. Dit was een mooi moment. Ook hebben we uiteindelijk de VOWS gedaan, dit wilden we eerst niet, maar uiteindelijk vond ik dit het mooiste en persoonlijkste stukje van de hele bruiloft. Dit mede door jou. Dank je wel hiervoor! Je hebt een mooi persoonlijk verhaal over ons verteld, kort en krachtig zoals wij zijn. maar ook persoonlijk met een stukje humor! Dank je wel voor alles en de mooie dag!

Ceremonieel Huwelijk en Ceremoniemeester voor Dave en Eline - 2022

Janine kwam bij het eerste gesprek spontaan over en wist ons te enthousiasmeren over het begeleiden van de ceremonie. Janine nam ons van top tot teen mee in de informatie over hoe de ceremonie eruit kwam te zien. Ook bood ze ons de ruimte om onze wensen te delen en daarin hadden wij het gevoel dat alles mag op de manier zoals wij willen. Verder nam Janine ons mee in mogelijkheden die eventueel ook zouden kunnen, deze tips waren fijn om mee te krijgen. Janine was buiten haar verantwoordelijkheidsgevoel ook oprecht geinterreseerd in ons liefdesverhaal. Janine weet daar bij de ceremonie een kloppend en fijn om naar te luisteren verhaal van te maken. Tijdens de voorbereiding geeft Janine je het gevoel dat je ontlast word van alle regeldingen en tijdens de ceremonie laat Janine zien dat we dit inderdaad ook met vertrouwen uit handen konden geven.

Ceremonieel Huwelijk Malyssa en Sebastian - 2022

Wat een prachtige vrouw is Janine! We hadden meteen een goede klik met haar en zijn super enthousiast over hoe ze ons heeft meegenomen in de voorbereidingen en uiteindelijk de ceremonie zelf. Super fijn dat ze een deel in het Spaans (voor mijn schoonfamilie) deed. Ze heeft passie voor haar vak en dat merk je aan alles. Ze stopt echt tijd in de voorbereidingen; vragen bedenken die je los van je partner moet beantwoorden, bellen met close familie/vrienden en een extra Spaanse vertaling van haar gehele speech voor mijn schoonfamilie. Ze neemt veel werk uit handen en heeft al veel ervaring. We raden haar echt aan!

Ceremonieel Huwelijk Behnaz en Saul, Amstel Hotel, november 2021

Mede door Janine hebben wij de mooiste dag van onze leven gehad! Janine is een hele lieve vrouw en vanaf ons eerste telefoongesprek voelde het bijzonder goed aan. Janine straalt een bijzondere warmte en rust uit, is een goede luisteraar en haar manier van praten voor publiek is echt next level. Na afloop van de ceremonie zijn mijn man en ik door zoveel vrienden/familieleden gebeld die helemaal onder de indruk waren van de spreek skills van Janine. Ze heeft ons verhaal op een prachtige manier verwoord en neemt het publiek helemaal mee hierin. Niemand kon dit overtreffen, echt. Dank je wel Janine voor deze onvergetelijke dag en jouw bijdrage hierin!!!

Ceremonieel Huwelijk met Handvasten voor Laurien en Maaike - 2022

Janine was onze ritueel begeleider tijdens ons huwelijk. We hebben gekozen voor een vrije invulling van onze liefdesceremonie, Janine dacht graag mee en heeft veel ruimte gelaten aan onze eigen ideeën. Ze was heel betrokken, enthousiast en haar kennis en begeleiding bij het handvasten heeft onze ceremonie heel speciaal gemaakt!

Ceremonieel Huwelijk Ewoud and Kitti - 2021

Vanaf het eerste contact dat we met Janine hadden wisten we dat we met haar in zee wilden gaan. Janine was ons altijd 2 stappen voor, en nam ons bij de hand tijdens de voorbereidingen voor de ceremonie. Stuur haar een mailtje, dan begrijp je meteen wat we bedoelen! Ze weet hoe een mooie ceremonie er uit ziet en heeft talloze ideeen hoe het zou kunnen worden. Ze had bijvoorbeeld het idee om voor ons te zingen, in het Italiaans zelfs, en ze stelde voor om haar gitarist mee te nemen als begeleiding. Het was echt ontzettend mooi! We kunnen Janine hartelijk aanraden!!

Wettelijk Huwelijk Emmy en Jurian - 2021

Janine is een hele enthousiaste dame. Ze neemt je mee in de verschillende mogelijkheden die er zijn om 'jouw' ceremonie tot iets unieks te maken. Janine geeft een duidelijk overzicht van alle dingen die er voor de bruiloft/ceremonie geregeld moeten worden. Wij hebben gekozen voor een 'Keltische knoop. Janine houdt tot aan jullie trouwdag persoonlijk contact met het bruidspaar

Ceremonieel Huwelijk Kennet and Vanessa - 2021

All the process went extremely smoothly and easy. We couldn't be happier to have Janine as our Cemorianalist. We wanted our ceremony to be fun & happy and she did even more what we expected! Just an amazing speech about us! Everyone loved and felt even more connected to us.We definitively recommend her to your special day!!!!

25 jaar getrouwd - Liefdesceremonie Hans en Jaantje - 2022

We werden volkomen verrast door onze geweldige kinderen Mark, Marloes en Adriaan, die samen met alle kleinkinderen een verrassingsfeest op touw hadden gezet. We hadden alleen maar gehoord dat we in het restaurant moesten zijn rond lunchtijd in onze beste kleding. Wij dachten aan een fijn etentje. Maar het was veel meer dan dat. Ingehuurde Ceremoniemaker Janine had een prachtige speech voorbereid en er was een top diashow van de hoogtepunten van ons leven en we hebben zo veel gelachen en ook nog gedanst. Een onvergetelijke dag. Janine was hierin een enorme aanwinst. Een goede spreker kan een feest echt luister bij zetten, en dat is ze!

3.png

6.png