"Voor mij was mijn 50ste verjaardag onvergetelijk. Ik voelde me zo jarig en zo dankbaar. Al die mensen bij me die zoveel voor me betekenen. En dan toch even een diepere snaar raken waardoor je je opgetild voelt en vol vertrouwen door kan naar de toekomst. Dit had natuurlijk alles te maken met de betekenisvolle invulling door Janine. Alle lof voor haar!" – Yvonne D.

"Wat was het bijzonder door de Circle of Life te lopen en op die manier nóg meer te begrijpen van Yvonne, en als het ware daardoor nog meer bij haar betrokken te raken – een hele nieuwe ervaring!"– Neeltje S.

Bruiloft Kees en Mirjam

"Voor mij stond al meteen vast dat het allemaal klein en overzichtelijk moest zijn, voor mijn (toen nog toekomstige) vrouw kon het niet groot genoeg worden! Dat was even zoeken maar samen met Janine kwamen we er toch uit. We nodigden voor de ceremonie alleen de allernaaste intimi uit. Dat kon gewoon in het paviljoen aan het water waar we vaste gasten zijn voor koffie (en zeilen). Juist in die kleine groep kwam er veel meer gevoel (voor mij althans) bij kijken dan als ik voor een enorme zaal mensen had gestaan. Janine speelde er goed op in, alles was kort en bondig maar wel super persoonlijk. In de avond gewoon een goed feest, met band, met bubbles, gewoon met iedereen erbij en alles erop en eraan. Onvergetelijk!” - Cees P.

25 jarig huwelijksfeest Esther en Jaap

"De teksten die wij voor elkaar schreven hebben we later afgedrukt op prachtig papier en ingelijst. Zo nu en dan mijn oog er weer op en dan ben ik direct weer terug op die boot op die fantastische dag. Ik merk dat het bekrachtigend werkt, een feest met betekenis. Het blijft altijd bij je!" - Esther W.

Bruiloft Peter en Alicja

"We zijn zo dankbaar dat we precies die perfecte mix tussen een knallend feest én verdieping en verbinding hebben gevonden. Het voelde als een warm bad tussen alle mensen die in levende lijve of in onze gedachten bij ons waren. Janine, ongelofelijk bedankt!" - Peter van der T.

Gezinsvorming Mitch en Nathalie

"Elke dag kijken we uit op de bomen die we geplant hebben voor onze kinderen, hoe mooi en tastbaar kun je het hebben? Ik merk dat zelfs Artemis oppast met te wild spelen rond de bomen. Soms geeft ze een aaitje over de stam, en dan kijkt ze me aan en roept dan, alsof ze mijn gedachten raadt: het gaat goed met me hè? En dan rent ze weer verder. Heerlijk, hartverwarmend.” - Nathalie K.

Scheidingsritueel Andre en Sascha

"Ik had nooit gedacht dat ik in staat zou zijn hiertoe. Maar er kwam een moment dat ik weer eens samen was met Sasha en onze drie kids, en we zomaar op het idee kwamen, misschien voelden we beiden dat er een nieuw soort opening of mogelijkheid was, iets te bestendigen voor de kids. Het kwam ook omdat Sasha dit net had gehoord, dat het kon. We hielden een ceremonie op onze vaste plek in de natuur, alleen met de kids. Er waren teksten, er was vuur, er was water, er waren wensen, er werd gehuild en gelachen, we hielden elkaar stevig vast om elkaar nooit meer los te laten. Maar nu vanuit een nieuw begin. Dat was het meest helende dat we maar hadden kunnen verzinnen. Chapeau voor Janine die ons hier om gepaste en respectvolle wijze doorheen loodste" – André B.