Trouwen in Spanje: Costa del Sol en Costa de la Luz

Is het jullie droom te trouwen aan de Spaanse kust, de Costa del Sol of Costa de la Luz?

Steden en dorpen en stranden tussen Malaga en Cádiz in lenen zich natuurlijk uitstekend voor een te gekke Ceremoniële Bruiloft in Spaanse sferen!

Denk aan de Costa del Sol stranden van Malaga, Nerja, Benalmadena, Estepona, Fuengirola. En aan de andere kant de stranden van de Costa de la Luz, zoals Cádiz, Conil, Barbate of het hippie strand van Caños de Meca. Trouwen in het binnenland van Andalucía kan natuurlijk ook! Met heuvels of bergen op de achtergrond, en met je gezelschap in een uniek wit Spaans dorpje de Ceremonie houden en daarna aan lange tafels genieten van heerlijk Spaans eten! En natuurlijk Spaanse muziek en dans?

Ik spreek zo goed als vloeiend Spaans wegens mijn tijd als professioneel flamencodanseres (tussen 1990 en 2019) en ben binnenkort in het bezit van een mooi appartement in het zuiden van Spanje! Ik zal daar dan nog veel vaker zijn.

Voor bruiloften rond Malaga en omstreken werk ik samen met de weddingplanners van trouweninspanje.nl.

Willen jullie trouwen aan de andere Costa, dan werk ik samen met Spaanstalige weddingplanner uit Cádiz, met wie ik goed contact houdt. We maken samen een mooi plan voor het aantal gasten dat jullie in gedachten hebben, qua vluchten, verblijf, locatie, eten en drinken.

Als je het eenvoudiger wilt houden kan ik jullie ook zelf te zijde staan met de planning van dit alles, zonder een weddingplanner daarbij.

Neem gerust contact op! Hasta la vista!strandbruiloft.png

8.png