Zelfstandig Trouwambtenaar Haarlem en omstreken

JA!
Jullie gaan dit krachtige en mooie woord naar elkaar uitspreken. En dat is altijd bijzonder.

Als Zelfstandig Trouwambtenaar of BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) help ik heel graag mee om dit ‘JA’ vorm te geven en luister bij te zetten.

Vanwege mijn bijzondere expertise vanuit de Celebranten Studie (denk aan: to Celebrate) van de Universiteit van Humanistiek heb ik extra veel kennis over Rituelen en Ceremonies wereldwijd.

Het is ontzettend leuk om van alles te weten over verschillende soorten symboliek in het huwelijk. En dit eventueel toe te passen op jullie verbintenis. Kies indien je dit wilt uiteraard uit de mooie lijst die ik meeneem tijdens het eerste gesprek. Deze extra elementen kunnen diepgang geven en het echt persoonlijk maken. Uiteraard blijven de vows, het JA-woord, de akte en getuigen altijd bestaan in de Ceremonie.

Uiteraard denk ik mee met jullie in verband met de corona tijd. Het feest en de Ceremonie kunnen in elk geval overdag plaatsvinden en vanaf de lente en in de zomer van 2022 vast en zeker ook weer in de avonduren.

Ik bied jullie graag twee soorten ceremoniële begeleiding aan bij jullie belangrijke moment:

  • BABS: Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand. Ik ben Zelfstandig Trouwambtenaar en moet dientengevolge als Babs-voor-één-dag worden aangewezen door de desbetreffende gemeente. 
  • Zelfstandig Trouwambtenaar: Ik voltrek het 'Ceremoniële Huwelijk' en jullie trouwen alleen eenvoudig wettelijk in het gemeentehuis.

Kijk voor de uitleg hiervoor graag op de pagina Prijslijst.

Hoe gaan we te werk? Graag bied ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan bij de keuze voor een persoonlijke en uitgebreide ceremonie. Deze afspraak is gratis en vrijblijvend. Dit kan het makkelijkst via de ZOOM tegenwoordig. Ofwel in het mooie café VOOGES onder het Station van Haarlem (ik trakteer natuurlijk). In een gesprek van ongeveer 30 à 45 minuten bepalen we gezamenlijk of de klik er is samen verder te gaan. En dan gaan we het leuke en spannende proces in tot de Ceremonie! Bel of mail me gerust voor een afspraak

Graag tot ziens, ik kijk er naar uit!SDCbruinejurkwater.png

IMG-20220716-WA0238a.png