Zelfstandig Trouwambtenaar Haarlem en omstreken

JA!
Jullie gaan dit krachtige en mooie woord naar elkaar uitspreken. En dat is altijd bijzonder.

Als Zelfstandig Trouwambtenaar of BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) help ik heel graag mee om dit ‘JA’ vorm te geven en luister bij te zetten.

Er komt veel op jullie af. Ik heb alvast een leuke tip voor jullie: bestel het 'Trouwboekje' van Aaf Brandt Cortius. Zij beschrijft heel erg leuk welke checklist er is in het jaar of half jaar vóór jullie grote dag. Of maak gebruik van de lijst die The Perfect Wedding aanbiedt, óók al zo'n handige tool!

Wat kan ik jullie bieden als jullie Trouwambtenaar? Uiteraard is er een logische volgorde van een goede Ceremonie. Deze beschrijving stuur ik jullie toe zodra we met elkaar gaan werken. Verder kan ik vanwege mijn bijzondere expertise vanuit de Celebranten Studie (denk aan: to Celebrate) extra dingen vertellen over Rituelen en Ceremonies wereldwijd.

Het is ontzettend leuk om van alles te weten over verschillende soorten symboliek in het huwelijk. En dit eventueel toe te passen op jullie verbintenis. Kies indien je dit wilt uiteraard uit de mooie lijst die eveneens opstuur. Deze extra elementen kunnen diepgang geven en het echt persoonlijk maken, denk bijvoorbeeld aan: 'tying the knot' oftewel het Handvasten. Uiteraard blijven de vows, het JA-woord, de akte en getuigen altijd bestaan in de Ceremonie.

Ook ben ik professioneel zangeres! en treed nog regelmatig op met mijn Trio. In allerlei talen kan ik indien jullie dit leuk vinden, jullie favoriete song ten gehore brengen aan het einde van de Ceremonie! Dit kan met mijn eigen muzikant, met een muzikant uit jullie midden, of eventueel met CD ondersteuning. Zonder uitzondering is dit altijd een heel mooi extra voor zowel de paren als de gasten. Ik zing in het Spaans, Frans, Engels, Nederlands, Brazlliaans/Portugees en Italiaans. Over talen gesproken: ik voltrek vaak tweetalige huwelijken. Met name Spaans en Engels zijn vloeiend, Duits bijna ook, en zelfs Frans of Portugees is mogelijk.

Ik bied jullie graag twee soorten ceremoniële begeleiding aan bij jullie belangrijke moment:

  • BABS: Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand. Ik ben Zelfstandig Trouwambtenaar en moet dientengevolge als Babs-voor-één-dag worden aangewezen door de desbetreffende gemeente. 
  • Zelfstandig Trouwambtenaar: Ik voltrek het 'Ceremoniële Huwelijk' en jullie trouwen vooraf eenvoudig wettelijk in het gemeentehuis (of hebben dit al een tijdje geleden gedaan en jullie willen het alsnog gaan vieren met alle mensen om jullie heen).

Kijk voor de uitleg hiervoor graag op de pagina Prijslijst.

Hoe gaan we te werk? Graag bied ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan bij de keuze voor een persoonlijke en uitgebreide ceremonie. Deze afspraak is gratis en vrijblijvend. Dit kan het makkelijkst via de ZOOM tegenwoordig. Ofwel in het mooie café LOCAEL onder het Station van Haarlem (ik trakteer graag). In een gesprek van ongeveer 30 à 45 minuten bepalen we gezamenlijk of de klik er is samen verder te gaan. En dan gaan we het leuke en spannende proces in tot de Ceremonie! Bel of mail me gerust voor een afspraak

Graag tot ziens, ik kijk er naar uit!SDCbruinejurkwater.png

_20220920_124233a.png