Er breekt een nieuw jaar of nieuwe fase aan. Het oude wordt afgesloten, een nieuw hoofdstuk begint.

  • Verjaardagsfeest ceremonie

18, 21, 40 of 50 of 65 of . . . Ieder jaar een jaar erbij, maar sommigen momenten verdienen méér aandacht en een bijzondere invulling! Hoe? Samen komen we op de meest persoonlijke en unieke uitwerking daarvan. Geef een 'Ceremonieel Verjaardagsfeest'. We ontwerpen samen dé manier om van deze verjaardag een gedenkwaardig en plezierig moment te maken. Juist ook met al die mooie andere mensen om je heen.

Of . . . geef een Ceremonieel Verjaardagsfeest cadeau aan de jarige. Natuurlijk gebaseerd op een bepaalde betekenisgeving rond degene over wie het gaan. We creëren samen een onvergetelijk moment, uiteraard niet zonder muziek, eten en drinken, dans, feest! Maar wel met die extra verdieping en kleuring.

Nieuwsgierig? Kijk op ‘Inspiratie’ of bel me gerust meteen even op.

  • Werk en collega's - pensioeneringsfeest

In je werkleven ga je een hele nieuwe uitdaging aan. Een onderneming starten, iets bijzonders opzetten voor de wereld. Andersom kan ook: het werk of de onderneming is vanaf nu verleden tijd, en het pensioen breekt aan. Bij dit belangrijk momentum wil je stilstaan. Een bijzonder pensioeneringsfeest met vrienden en familie kan daarin op een unieke en prettige manier ondersteuning bieden. Alle aandacht voor deze belangrijke markering in het leven.

Een collega die zoveel betekend heeft voor jullie bedrijf bedanken? En daarin een passende opzet uitwerken. Hij of zij mag genieten, en mag een geschenk ontvangen in de vorm van dit betekenisvolle pensioeneringsfeest met jullie persoonlijke uitwerking daarvan. Alles toegespitst op de mens waarom het gaat. Hoe fijn en belangrijk is het, om zo bedankt te worden als er zoveel goed werk verricht is.

Wil je meteen even in overleg treden voor ideeën en mogelijkheden? Gewoon doen!