Trouwambtenaar Renewal of the Vows

  • Door in verbinding

Wat een geluk als je na zoveel jaar bij elkaar nog steeds, of opnieuw, en misschien wel op een hele nieuwe manier, die liefde voelt. Je wil dit bekrachtigen met een mooie kleine of grotere ceremonie.

  • Hernieuwen van beloftes: Renewal of the Vows

Een Ceremonie omtrent het Hernieuwen van de Beloftes is een liefdevolle gebeurtenis waarbij jullie opnieuw uitspreken waarom het ook alweer was en is waarom jullie de liefde delen die er is, en die misschien wel gegroeid is in de loop van de tijd. Hoe leuk om dit vorm te geven als een soort extra bruiloft, met een hernieuwd en fris ‘JA’ woord en andere woorden van liefde uit te spreken en te beluisteren. Ondersteund door muziek, andere teksten, feest, een mooie Ceremoniële Handeling. Of gewoon maar klein, met jullie echte intimi en de kinderen . . .

  • Koperen, zilveren, gouden bruiloft

Het is sterk en mooi om al 12,5 of 25 jaar (of nog langer) als partners of getrouwd paar bij elkaar te zijn en dit niet als vanzelfsprekend te ervaren maar dankbaar te zijn voor het samenblijven door alle ups en downs heen en daar op bijzondere wijze bij stil te staan. Hoe? Een Ceremonieel Feest voor jullie koperen, zilveren, of gouden bruiloft kan de ruimte bieden voor die extra betekenisgeving. Klein of groots, met alle toeters en bellen en feestelijkheid die erbij hoort.

Kijk gerust op de pagina Inspiratie om alvast te voelen hé ja dit wil ik, dit kunnen we doen. En dan geven we dat samen op de meest passende wijze vorm!

Neem gerust contact op.