Trouwambtenaar Haarlem en omstreken

JA!
Jullie gaan dit krachtige en mooie woord naar elkaar uitspreken. Op welke manier dan ook. En dat is altijd bijzonder. De verbintenis die jullie willen gaan maken samen is uniek en verdient tijd en aandacht.

Als BABS of Zelfstandig Trouwambtenaar help ik heel graag mee om dit ‘JA’ vorm te geven en luister bij te zetten.

Wil je een bijzondere, unieke Ceremonie voor jullie huwelijk? Of misschien juist ‘low profile’ klein maar fijn trouwen te midden van jullie intimi?

Vanuit jullie zelf zal de perfecte en passende manier ontstaan om jullie moment van verbintenis vorm te geven.

Graag draag ik als BABS of Zelfstandig Trouwambtenaar ideeën aan die passen bij jullie gevoel en wensen. Denk aan muziek, mooie verhalen, een speciaal cadeau, een inspirerende locatie, een betekenisvolle handeling. Wie wil er (ook) iets moois vertellen? Zijn jullie dit zelf, zijn er anderen om jullie heen. Vanuit welk gevoel of idee gaan we aan de slag? Ik werk graag vanuit een aantal ‘waarden’ waar het bij jullie om gaat in jullie leven met elkaar, ook voor de toekomst.

Vanwege mijn bijzondere expertise vanuit de Celebrant (Rituelenbeleider) Opleiding aan de Universiteit van Utrecht heb ik veel kennis over Rituelen en Ceremonies wereldwijd vanuit humanistische grondslag. Heb je iets met spiritualiteit (maar niet vanuit de kerk), dan geven we ook dat vorm. Kijk graag op de pagina inspiratie en ideeën om te zien vanuit welke Ceremonies we te werk zouden kunnen gaan!

Wil je gewoon ‘no nonsense’? Klein maar fijn en op jullie gericht. Natuurlijk is ook dat mogelijk. Een passende prijs hierbij is vanzelfsprekend.