Ik heb het al een keer uitgevoerd, en daarom weet ik hoe goed het werkt, een 'Circle of Life'. Voor de 50ste verjaardag van Yvonne hebben we een betekenisvolle verjaardag uitgedacht. Uiteraard ging het allereerst om de belangrijke mensen om haar heen. We werkten twee plannen uit. Ik vroeg de intimi een tekst, uitspraak, gedicht, foto op afbeelding te sturen. Daarvan printte ik een persoonlijk boek voor Yvonne. Aan haar zelf vroeg ik of ze mij de vijf belangrijkste punten uit het verleden en de vijf belangrijkste wensen voor de toekomst kon vertellen. Daarmee ontwierp ik voor het strand een ‘Circle of Life’ Ceremonie.

Op 27 juni hebben Hans en Johanna de grote sprong gewaagd met een Ceremonieel 'Keltisch' Huwelijk! In De Overtuin in Zutphen heb ik hen tussen een kleine club getrouwen verbonden, met de linten en met het 'ja' woord. Hoe bijzonder is dit verbindingsmoment?! De handen die op elkaar liggen staan voor je hart, dat gedragen en verbonden wordt door de linten er omheen te binden. Doordat het lint op een speciale manier om de handen ligt, vormt het een 'Infinity Knot' als je loslaat: een knoop in de vorm van het oneindigheidsteken. Deze kun je voor altijd bewaren, inlijsten in een klein schilderijenkastje.

Wat een eer om Peter en Alicja te mogen trouwen! Zij vroegen mij als Zelfstandig Trouwambtenaar. Peter en Alicja waren bijna tien jaar samen en hij was eindelijk op zijn knieën gegaan tijdens de wintersport. Maar . . . het pakte een beetje anders dan gepland! Peter wilde haar vragen op de bergtop met het allermooiste uitzicht en had het doosje met de ring in de binnenkant van zijn ski jack gestoken. Dacht hij. Alicja wist uiteraard nog van niets. In de ijzige kou togen zij vroeg in de ochtend met een kleine groep naar boven, in de stralende zon. Toen de anderen al naar beneden skieden zocht Peter snel naar de ring . . . maar die bleek verdwenen.