Solo Huwelijk - Trouwen met jezelf

  • Het JA woord aan jezelf

Je bent klaar voor een relatie, of juist even 'klaar met relaties'. Er is al een tijdje behoefte bij je aan een wel zeer bijzonder bekrachtigingsmoment.

  • Trouwen met jezelf is een daad van zelf liefde

Is dit echt mogelijk? Het antwoord is JA! Is dit niet raar, stom, gek? NEE! Het getuigt van een dappere zelfbewuste daad, echt bedoeld als liefdesbetuiging aan jezelf. En van deze verbinding met jezelf zul je nooit scheiden, dat blijft! Je kan natuurlijk kiezen voor een heel intiem moment, waarbij je, onder mijn begeleiding alleen, toewerkt naar dat bijzondere moment. Hoe dan ook zal het innerlijk geluk, de onafhankelijkheid om je later (eventueel) met de ander te verbinden, komen vanuit dit mooie gevoel in en met met jezelf. Vier je het met intieme vrienden dan zijn er ook in corona tijden mogelijkheden. Immers, je hebt niet persé een volle zaal nodig. Maar wél degenen die je echt belangrijk vindt en er echt bij wilt hebben.

  • Je eigen bruiloft

Hoe gaan we te werk? Ik heb eerst op een mooie plek een kennismakingsgesprek met je. Waar gaat het jou om in deze super persoonlijke Ceremonie. En hoe geven we dat vorm samen. Net als bij trouwende paren bied ik een waaier aan mogelijkheden te kiezen uit allerlei symboliek. Na het kennismakingsgesprek volgt na invullen van uitgebreide vragenlijst een wat langer gesprek waarin we de Ceremonie in elkaar gaan zetten. Dus: we voeren dit samen uit. Óf je gaat voor de kleine Ceremonie met een groepje mensen om je heen. Als je mij ook als Ceremoniemeester wilt hebben hiervoor, top. Dat kan. Ik combineer eventueel de organisatie én het leiden van de Ceremonie en vind dat hartstikke leuk om te doen. We werken toe naar 'Het Grote Moment', en ondertussen geniet je volop van uitzoeken van de juiste dress, ring, locatie, alles wat je maar wilt of nodig hebt.

Ik weet zeker dat dit een uniek moment wordt voor jou. Kijk even op de pagina prijzen naar waar je ongeveer aan moet denken.

Bel of mail me gerust even als je eerst even wat verder wilt praten!3.png

2.png