Ik heb het al een keer uitgevoerd, en daarom weet ik hoe goed het werkt, een 'Circle of Life'. Voor de 50ste verjaardag van Yvonne hebben we een betekenisvolle verjaardag uitgedacht. Uiteraard ging het allereerst om de belangrijke mensen om haar heen. We werkten twee plannen uit. Ik vroeg de intimi een tekst, uitspraak, gedicht, foto op afbeelding te sturen. Daarvan printte ik een persoonlijk boek voor Yvonne. Aan haar zelf vroeg ik of ze mij de vijf belangrijkste punten uit het verleden en de vijf belangrijkste wensen voor de toekomst kon vertellen. Daarmee ontwierp ik voor het strand een ‘Circle of Life’ Ceremonie.

Op de dag zelf ontving ik iedereen (in de zon!) bij die Circle of Life, die getekend was in het zand. Alle belangrijke punten van haar leven stonden op vlaggen geschreven die naast ‘de route’ stonden. We voerden met zijn allen de Circle of Life Ceremonie uit. Daarnaast was er een High Tea op het terras, aan zee en toen kwam het moment om het herinnerings- en wensenboek uit te reiken aan Yvonne. Op deze manier had ze ook iets tastbaars in haar handen, dat er altijd zou zijn. Haar zus hield ook een mooie toespraak waarbij ze haar uitnodigde mee op reis te gaan naar Rome. Nieuwsgierig naar deze bijzondere en krachtige Ceremonie op je verjaardag? Neem gerust contact op!

Juli 2019