Voor de 50ste verjaardag van Yvonne hebben we eigenlijk weinig tijd nodig gehad om een mooie betekenisvolle verjaardag uit te denken. Uiteraard ging het allereerst om de belangrijke mensen om haar heen. Ik werkte twee plannen uit. Ik vroeg de intimi (waarvan ik wel de mailadressen had gekregen) een tekst, uitspraak, gedicht, foto op afbeelding te sturen. Daarvan printte ik een prachtig boek. Aan Yvonne vroeg ik of zij mij de vijf belangrijkste punten uit het verleden en de vijf belangrijkste wensen voor de toekomst kon vertellen. Daarmee ontwierp ik voor het strand een ‘Circle of Life’.

In juni 2020 gaan Hans en Johanna de grote sprong wagen met een Ceremonieel 'Keltisch' Huwelijk! Op hun eigen intieme plek in hun geliefde bos, met een kleine club getrouwen om hen heen zal ik ze verbinden, met de linten en met het 'ja' woord. Zelf gaan ze prachtige vows schrijven. Hoe bijzonder is het verbindingsmoment?! De handen die op elkaar liggen staan voor je hart, dat gedragen en verbonden wordt door de linten er omheen te binden. Op dat moment spreken je de vows uit. Doordat het lint op een speciale manier om de handen ligt, vormt het een 'Infinity Knot' als je loslaat: een knoop in de vorm van het oneindigheidsteken. Deze kun je voor altijd bewaren, inlijsten in een klein schilderijenkastje.

Wat een eer om Peter en Alicja te mogen trouwen! Zij vroegen mij als Zelfstandig Trouwambtenaar. Peter en Alicja waren bijna tien jaar samen en hij was eindelijk op zijn knieën gegaan tijdens de wintersport. Maar . . . het pakte een beetje anders dan gepland! Peter wilde haar vragen op de bergtop met het allermooiste uitzicht en had het doosje met de ring in de binnenkant van zijn ski jack gestoken. Dacht hij. Alicja wist uiteraard nog van niets. In de ijzige kou togen zij vroeg in de ochtend met een kleine groep naar boven, in de stralende zon. Toen de anderen al naar beneden skieden zocht Peter snel naar de ring . . . maar die bleek verdwenen.